OVER MIJ

Kinderen en hun ontwikkeling inspireren me altijd,

want iedereen verdient de beste kansen

Inge Wessels

Laat je mij je kind helpen om het beste uit zichzelf te halen?

 

Dan gaan we samen op pad om zijn/haar mogelijkheden te ontdekken en maximaal te benutten.

werkervaring

Jarenlang heb ik met veel plezier en inzet op meerdere basisscholen in Eindhoven gewerkt. Ik begon als leerkracht en groeide door tot intern begeleider. Binnen deze functies deed ik een schat aan onderwijservaring op en leerde ik over alle aspecten van ons prachtige vak.

opleiding

Mijn scholing is net zo gevarieerd als mijn interesses. Mijn liefde voor kinderen en hun ontwikkeling bracht me naar de PABO. Mijn behoefte naar meer en degelijke achtergrond-kennis inspireerde me om onderwijskunde te gaan studeren. En mijn enthousiasme voor leiderschap en visiegericht werken bracht me naar de schoolleiders- opleiding. Al deze puzzelstukjes vormen nu één geheel: Slimmerik! Een boeiend en uitdagend vervolg, waarin voor mij alles samenkomt.

vrije tijd

Buiten mijn werk geniet ik van lezen, tuinieren, fietsen, wandelen, muziek beluisteren en het bekijken van documentaires. Ook een bezoek aan het theater of een museum kan ik enorm waarderen, vooral als het in een onbekende stad is, zodat ik meteen ook de stad kan ontdekken. Daarnaast draag ik af en toe vrijwillig mijn steentje bij aan de buurtvereniging in mijn eigen wijk.